Middag med brudarna

I måndags hade jag och brudarna här en väldigt god middag på den libanesiska restaurangen Open Sesame nere i Long Beach. Fy tusan vad gött det är där! Det är väl något som jag kommer sakna hemma i Sverige. Billigt är det dessutom och det är ju verkligen inget fel med det. Haha!

 

 

 

 

 

 

I'll see you soon then


En helg i Palm Springs

Lördagen och söndagen spenderades nere i Palm Springs tillsammans med Kristine, Carro och Emilia. Vi har hört lite rykten om att det är ett ganska populärt ställe för pensionärer att åka till. Jag skulle på stå att vi har haft en lugn pensionärshelg. Haha!

 

Vi påbörjade den två timmars långa bilfärden på förmiddagen. Carro och Emilia var två trötta tjejer som somnade väldigt fort i bilen på väg ner. Jag och Kristine satt och njöt av den fina omgivningen runt omkring oss. Ju närmre Palm Springs vi kom, desto mer annorlunda blev naturen. Det blev mer ökenliknande. Jättefint var det i all fall.

 

 

Till skillnad från vissa andra gånger när vi har gett oss ut på äventyr, så hade vi faktiskt bokat ”hotell” denna gång. Vi var nog nästintill lite chockade över att vi hade tagit tag i det. Natten skulle i alla fall inte spenderas i bilen för en gångs skull. Haha!

 

Vädret var jättefint och varmt, som svensk sommar. Det finns en gondollift som man kan ta upp till bergen och se allt ifrån ett annat perspektiv. Under vintermånaderna ligger det även snö där. Det tog nog nästan tio minuter att åka dit upp till toppen på ungefär 2600 meters höjd. Människor runt omkring oss hade pälsat på sig med vinterkläder och vissa hade till och med tagit med sig pulkan för att njuta av snön. Självklart var det snö där uppe! Det var så vackert! Jag blev nästan lite kär.

 

Från det här...



... till det här.


Vi hade i alla fall rätt klädsel, eller vad tycker ni?

 

Vi återvände till hotellet och vilade upp oss lite inför kvällen. Vi tog bilen till centrum och slutligen hamnade vi på en mexikansk restaurang – Maracas. Det var skitgod mat och en mycket rolig middag. Skratt förekom inte bara en gång, och inte två för den delen heller, utan massor med gånger.

 

 

Söndagen var väldigt lugn. Vi åt frukost i sängen framför en av American Pie-filmerna – mysigt och skoj. Sedan bar det av till en outlet där de hade massvis med olika märken. Jag var inte direkt på shoppinghumör, och jag hade väl heller inte pengar till det, men jag fick ändå med mig en skitsnygg Converseväska för billig peng. Jag är riktigt stolt över mitt köp.

 

Helgen avslutades på Hooters med en burgare. Vi måste sett väldigt roliga ut när vi satt där. Alla var vi trötta och kände väl egentligen mer för att ligga i sängen och titta på film.

 

 

Palm Springs rekommenderar jag verkligen. Det är jättefint och småmysigt. Det bäst var ändå att få se snön och faktiskt känna på den lite granna. Jag saknar den som aldrig förr.

 

 

 

I'll see you soon then

 


RSS 2.0