Hon är på gång!

Jag klappar mig själv på axeln. Jag började morgonen med en tur ner till stranden i Redondo Beach för en spring- och powerwalktur. Hur skönt som helst! Dessutom var det inte så jättevarmt, så man svettades inte sönder. Det som är så härligt med att srpinga/powerwalka där nere är att man hela tiden möter andra människor som också motionerar. Människor i alla åldrar. Jag tillhör nog den yngre generationen. De flesta är väl 30-45 år gamla, men det finns även de som har passerat 65årssträcket. Vissa av de äldre som man möter utmed strandpromenaden skiner upp som en sol och hälsar så glatt. Det gör mig glad, så självklart hälsar jag tillbaka med ett leende. Tänk om alla kunde vara så. Allt skulle vara så lätt då. Fast i och för sig så är det väl ganska roligt med olika typer av personligheter. Det gör ju vår jord till en ganska intressant plats att bo på.

 

 

När jag var klar med turen utmed strandpromenaden fick jag syn på de ”gyllene trapporna”. Hmm, konståkningstänket kom då krypande i mitt huvud. Varför inte hoppa upp för de jämfota och på ett ben? Det är ju bra träning tänkte jag. Så självklart börjar jag hoppa upp för dem några gånger. Människorna runt omkring mig måste tyckt att jag var halvknas, men de kan ju inte kräva så mycket ifrån mig, jag är ju trots allt bara en liten svensk brud som tycker om att träna på alla dess vis. När jag sedan kom hem blev det lite styrkeövningar för magen och även en go stretchningsstund.

 

Nu har jag precis duschat och ska ta tag i att städa mitt rum och tvätta lite. Jag har bestämt att onsdagar ska bli min tvättnings- och städdag. Så jag har en rolig stund framför mig tills barnen kommer hem ifrån skolan. Så nu är det bara på med musik och så kör vi gärnet!

 

Önskar att jag istället kunde köra gärnet så här...


Ps, IDOL-tittandet hos Emilia igår var riktigt skoj. Vi hann nog med tre avsnitt innan det var dags för mig att åka hem. Vi ligger lite efter er där hemma, så avslöja inte hur det går. Det senaste programmet vi såg var den första av uttagningarna till Fredagsfinalerna. Jag tyckte att de två bästa ifrån den omgången gick vidare, nämligen Linda och Chris. Chris är väl lite sisodär, men Linda är skitcool!

 

Nej du Nana, nu får du nog allt slita dig härifrån. Time for some cleaning!

 

 

I'll see you soon then


Kommentarer
Postat av: DC

Det kanske inte är så vanligt att man hoppar på ett ben i L.A. eller dess förstäder. DC

2010-09-30 @ 21:19:43
Postat av: Thomasoliwia

Great site, keep up the good work!

2011-05-19 @ 11:04:23
URL: http://thomasoliwia.blognext.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0