En underbar helg i Paris

 
Det var en dag i juni. Tre vänner, som tidigare varit ute och rest tillsammans, tog flyget ner till Paris för att spendera en toppenhelg med underbara Edith. Ingen av tjejerna hade tidigare besökt den franska huvudstaden, utan det var första gången för dem alla. Det var en helg som dem hade bokat lite spontant under våren, och NU, var det äntligen dags! 
 
Vår fina Parisguide Edith. 
 
Det var en helg då vi vandrade gata upp och gata ner i Paris. Alla dessa vackra byggnader överallt! Joggingskorna var ganska ofta på eftersom vi gick från morgon till sen kväll. Lagom till kvällen bytte vi om, valde klackarna istället för joggingskorna och tog taxin till en rooftop bar ena kvällen och ner i källaren till en supercool klub en annan.
 
 
Min exsärbo Malin i sin favorithatt.
 
Chica Sofie passade in väldigt bra i Paris, som handen i handsken.
 
Som ny i en storstad med miljoner besökare varje år, hör det till att se vissa turisattraktioner, även om jag föredrar smultronställen. Edith hade valt ut alla "måsten" för oss. Några vi betade av var självklart Eiffeltornet och Louvren. Någon minut vid varje plats, knäppa några bilder, och vi var på väg mot nästa ställe. 
 
 
 
Oj vad vi åt och drack gott helgen lång. Flaska efter flaska med det perfekt ljusa rosévinet, körsbär i mängder, men också en hel del god mat. Jag och Malin testade faktiskt råbiff för första gången och det var en hit! Självklart besökte vi Ladurées egna kafé och njöt av några himmelska macarons. Hallon är min absoluta favoritsmak! 
 
Glädjen över att få spendera en toppenhelg tillsammans med några av sina närmsta vänner i en fantastisk stad är obeskrivlig! Tänk om man kunde få leva så här varje helg; upptäcka nya platser runt om i världen.. 
 
Tack tjejer<3
 

Kommentarer
Postat av: DCC

Eller en semestervecka i månaden

2014-08-12 @ 14:18:55
URL: http://www.nanabjornberg.blogg.se
Postat av: MalleC

En helg i världsklass!

2014-08-13 @ 21:22:19
URL: http://mallec.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0