Långhelg

 
Idag är det söndag och i vanliga fall hade helgen börjat gå mot sitt slut, men inte idag inte. Vi har en ledig dag imorgon också - UNDERBART! 
 
I fredagskväll styrde vi bilen mot Scarborough till Ellinor och Isabell, som var husvakter, för en sleepover. Precis som när man var 12 år...! Pyjamasen var med. Vi var bara hemma och myste innan vi alla somnade så sött. Självklart vaknade jag först (precis som hemma i Sverige) och Isabell kom upp så småningom med så vi började styra en brakfrukost åt oss.
 
Scrambled eggs, avokado, pannkakor och frukt - det gjorde vi bra! 
 
 
Sedan var det dags att köra hemåt igen för att fira påsk med våra familjer. Väldigt enkelt och supertrevligt, och för jäkla gott! Vi började med att påskpyssla med tjejerna och Marley innan det var dags för själva lunchen. Sedan blev det lite lek och jakt efter påskägg. 
 
 
 
 
 
 
Jag och Jossan skulle möta upp tjejerna i Leederville för lite fest så vi gick ner till Jossan för att snygga till oss lite till. Självklart fick vi sällskap av våra tjejer. Vi målade tånaglarna, dansade (hoppade) och sjöng (skrek) innan vi gav oss av. En liten annorlunda förfest, men ack så mysig!  
 
 
Själva utekvällen var helt okej. Vi åt pizza på Little Ceasars (dit får man även ta med egen alkohol), tog någon drink på The Garden och avslutade kvällen på Hip-E Club. Inte superkul på det sista stället så jag och Filippa skulle ta en taxi hem, men det tog ett tag att ta sig hem. Vi fastnade utanför kebabhaket och pratade med diversegäng där alla avgudade oss; två svenska härliga tjejer. Vi har kommit på att alla måste älska att prata med oss ute, så trevliga som vi är. Tror faktiskt att det är sant. Speciellt när det första gänget går vidare och det springer fram ett nytt gäng till oss som sedan skriker "we love you" när dem vinkar hejdå ifrån deras taxi. 
 
 
Vi somnade strax efter fyra och sedan vaknade vi båda med lite lätt huvudvärk. Nu ska jag och den här otroligt trevliga svenska tjejen på bilden ovan på Ed Sheeran. Ha det gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0