Penguin Island

 
Vi ville hinna med en sista utflykt/aktivitet innan la familia skulle åka hem. En bit nedanför Perth finns det en liten ö som heter Penguin Island. Du kan antingen ta en liten färja över eller så traskar du över. Det är väldigt grundt! Vi hade en hel grejer att släpa på; mat, badväskor, kameror med mera, så vi tog färjan. Två röda senare var vi framme. 
 
Det är en väldigt liten ö som du går runt på kanske 15 minuter. För en herrans massa år sedan var detta fastland men ikke längre. På ön finns det vilda, pyttesmå pingviner. Tyvärr såg inte jag några vilda, men mamma tror att hon såg en. Väl ute på Penguin Island har dem som ett litet center där dem har några pingviner i "fångenskap" som du kan betala för att få se när dem blir matade. Det kostade 8 dollar extra så vi struntade i det, men vi var fula att smita in när ingen såg. Syrran var ännu fulare för hon tog lite kort på dem med. Tack Lisa! 
 
 
 
 
De hade inte ens soptunnor där ute... De värnar verkligen och djur- och växtriket. 
 
På upptäcksfärd.
 
Till vänster - fastland. Till höger - Penguin Island. Det ljusa området du ser på havet är där du kan gå emellan. 
 
 
 
Påminner lite om raukarna på Gotland. 
 
 
Vi vandrade barfota utmed stranden, njöt av livet, tog lite foton, plockade snäckor. 
 
Sjöbborre. 
 
 
 
Vi vandrade som sagt runt ön och tog lite fina kort. Vi åt lite lunch innan vi lade oss på stranden och njöt av dem sista soltimmarna för den här underbara tiden! Vi tog färjan tillbaka till fastlandet, styrde bilen mot Fremantle igen, packade, tog en öl här hemma hos My och Christoffer innan kvällen avslutades med lite mexikanskt. Underbart med kort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0