Byron Bay

 
Stopp nummer två på resan var Byron Bay. Att ta sig dit var kanske inte direkt det enklaste. Vi skulle tagit en supertidig morgonbuss, men så blev inte fallet. Vi försov oss och fick därför vänta nästan hela dagen på att få åka vidare mot Byron Bay. Skrattretande! 
 
Vi kom upp till ett regnigt Byron Bay, checkade in på vårt hostel och mötte sedan upp folket ifrån surflägret på en bar för lite käk och drinks. 
 
En dag lånade vi cyklar för att ta oss upp till den kända fyren som ligger upp på en kulle. Den östligaste punkten i hel Australien för att vara exakt. Vi fick lämna cyklarna redan i början för att sedan fortsätta vår fina vandring. Inte visste vi att det var så många trappsteg dit upp. Det kändes gött i rumpan det! Vilken utsikt vi hade där uppifrån!
 
En cool snubbe som jag bara var tvungen att fota.
 
 
 
 
Att ta med sig lite picknick eller middag ner till floden/havet har blivit lite av en grej. Det är så himla härligt! Självklart gjorde vi det i Byron Bay med. Jossan och jag lagade havskyckling (tonfiskröra) och tog med oss. Sedan myste vi där nere lagom till solnedgången med Danika och Simone och några öl - himla fin kväll! 
 
 
 
Sköna Danika ifrån Kanada. 
 
Älskar att resa! Du träffar alltid nya och härliga människor - Simone och jag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0